fmap'un fmap :: Functor f => (a -> b) -> f a -> f b ve sum'un sum :: (Num a, Foldable t) => t a -> a olduğunu biliyoruz, ancak aşağıdaki kod beni şaşırtıyor. > :t (fmap sum Just)
(fmap sum Just) :: N
ilk soru içindeki uzunluğu gelen Haskell üzerinde bir noob doğan hiçbir örneği, bu yüzden this Haskell sorusu 6 numaralı oynuyordum :) benimle tür egzersizleri lütfen ve sonunda bu kodu combinations g
data Tree t = Empty | Node t (Tree t) (Tree t)
Biz Funktör örneği oluşturun ve fmap :: (t -> a) -> Tree t -> Tree a
kullanmak Ama ne yerine if (t -> a) İstediğim (Ağaç t -> a) bu yüzden bir bütün